• Hem
  • > Wordpress webbhotell

Wordpress webbhotell

WordPress är en populär publiceringsplattform med vars hjälp du kan skapa och designa unika och eleganta webbplatser. För att kunna publicera din webbplats behöver du dock ett Wordpress-kompatibelt webhosting-företag. Flertalet  webbhotell är kompatibla med WordPress och erbjuder den senaste versionerna av WP-programmet. Nedan hittar du de bästa webhotellen som är kompatibla med WordPress. 

Webbhotell Pris Skäl att köpa Betyg Recension Besök
Binero 69kr
  • 45 dagars öppet köp.
  • Support 365 dagar om året
  • Ingen bindningstid.
Binero Besök
Loopia 82kr
  • 50 GB trafik i månaden.
  • Support 365 dagar
  • Daglig säkerhetskopiering.
Loopia Besök
One.com 11kr
  • Marknadens lägsta priser
  • Cloud Drive
  • Support 365 dagar om året
One Besök

Vad är Wordpress?

WordPress är ett PHP-baserat bloggverktyg som även fungerar som CMS (Content Management System) för din sajt. Med hjälp av WordPress kan användaren anpassa webbplatsen på önskat sätt genom att ladda upp teman och insticksfiler (plug-ins). Du kan även ändra eller anpassa koden på sidan eller lägga till reklam på din webbplats med Wordpress. Allt du behöver för att använda tjänsten är en WordPress-kompatibel webbleverantör.

Varför välja WordPress?

Lätt att använda
WordPress har en mycket användarvänlig kontrollpanel. Trots att det är baserat på PHP så behöver du varken kunna PHP eller HTML för att ändra eller uppdatera din sajt. Detta är en stor fördel med Wordpress, eftersom flertalet andra CMS:er endast kan hanteras av en erfaren Webmaster. Du kan till och med redigera din sajt från din mobiltelefon, givet att du har iPhone, Android, Blackberry eller Nokia.

Open Source
Wordpress är en Open Source-programvara vilket innebär att det för närvarande sitter hundratals kodare och förbättrar och utvecklar WP. WordPress har en mycket stor användar-community och erbjuder stora supportresurser i form av användarhandböcker, forum och svar på vanliga frågor (FAQ). 

Gratis påbyggnadsmoduler
WordPress erbjuder tusentals designmallar, teman och insticksfiler. Det finns massor av olika designer och du kan underlätta sökandet med hjälp av WPs taggfilter, ett verktyg som låter sig begränsa sökandet efter teman baserat på färg, kolumner, funktioner och ämnen. När du vill designa om din sajt är det bara att växla mellan mallarna och se hur det ser ut. Snabbt och smidigt.

Sammantaget är WordPress ett suveränt CMS för hantering av webbplatsinnehåll, och lämpar sig väl även för oerfarna webmasters. Vi rekommenderar något av de ovan listade webbhotellen, eftersom de erbjuder dygnet runt-support och en enkel installation som ger dig den senaste versionen av WordPress.

Oops!

You have already voted today.

Come back in 24h!