• Hem
  • > Webbhotell recensioner

Webbhotell recensioner

Den ständigt växande mängden webbhotell på marknaden gör att det inte helt enkelt att veta hur man ska välja rätt hotell, som därtill måste ha de funktioner och den support som krävs för att hålla igång en effektiv webbsajt. Vi på Svenskawebbhotell strävar efter att hjälpa dig med beslutet, genom att recensera och jämföra olika webbhotell på marknaden. Bland våra recenserade webbhotell hittar du webbhotell som erbjuder heltäckande paket för så lite som 70 kr. Nedan listar vi de webbhotell som klarat sig bäst i vår betygsättning.

Webbhotell Pris Skäl att köpa Betyg Recension Besök
Binero 69kr
  • 45 dagars öppet köp.
  • Support 365 dagar om året
  • Ingen bindningstid.
Binero Besök
Loopia 82kr
  • 50 GB trafik i månaden.
  • Support 365 dagar
  • Daglig säkerhetskopiering.
Loopia Besök
One.com 11kr
  • Marknadens lägsta priser
  • Cloud Drive
  • Support 365 dagar om året
One Besök

Jämföra webbhotell

Några av de faktorer vi tittar på när vi recenserar webbhotell är bandbredden, lagringsutrymmet, supporten, antal domäner och extrafunktioner som erbjuds, liksom självklart web hosting-företagets tillförlitlighet och stabilitet.

Bandbredd och lagringsutrymme 
Många webbsajter kräver extra mycket bandbredd och lagringsutrymme pga. av hög trafik och/eller hantering av stora och många filer. Det är dock inget du vanligen behöver oroa dig över eftersom de flesta webhosting-företag erbjuder paketlösningar med obegränsad bandbredd och lagringsutrymme, som fungerar för alla typer av webbplatser.

Domäner
Alla företag behöver en domän för sin sajt och allteftersom sajten växer behöver de ofta ytterligare domäner, liksom webbleverantörer för dessa.  En sak vi kontrollerar är alltså hur många domäner webbhotellet åtar sig per konto – ett begränsat antal eller obegränsat. Många webbhotell bjuder dessutom på en gratisdomän, eller kostnadsfri flytt av en befintlig domän, som en del i deras paket.

Support
Ett webhosting-företag som vill ha ett högt betyg från oss måste erbjuda kundtjänst och teknisk support 24 timmar om dygnet. De bör även erbjuda olika alternativ för kontakt, såsom telefon, chatt och e-post.

Pålitlighet
Vi bedömer ett webbhotell som tillförlitligt om de har mycket liten till ingen nertid, ett solitt säkerhetssystem som skyddar mot hackers, virus och malware, och öppet köp i minst en månad, tillsammans med en god kundservice. Mer information om det här hittar du i vår artikel pålitliga webbhotell.

Extrafunktioner
Många webhosting-företag erbjuder även extrafunktioner som följer med köpet, exempelvis gratis konfigurering, gratis skript (Wordpress, Joomla, Drupal…), ett delat eller privat SSL-certifikat eller 500 kr i krediter för annonser på Google, Bing eller Yahoo.

För mer avancerade användares räkning jämför vi även programmeringsspråk, databaser och CMS:er (Content Management Systems) som de olika webbhotellen hanterar. Allt detta hittar du i våra recensioner av webbhotell.

Oops!

You have already voted today.

Come back in 24h!