• Hem
  • > Webbhotell och Drupal

Webbhotell och Drupal

Drupal är ett CMS (Content Management System) med var hjälp du kan skapa, underhålla och anpassa alla typer av webbplatser. Det har blivit mycket populärt på senare år eftersom det innehåller tusentals olika moduler som gör att du enkelt kan anpassa dina webblösningar. De webbhotell vi rekommenderar hjälper dig att installera den senaste versionen av Drupal. Nedan listar vi de webhosting-företag som är bäst på Drupal-lösningar.  

Webbhotell Pris Skäl att köpa Betyg Recension Besök
Binero 69kr
  • 45 dagars öppet köp.
  • Support 365 dagar om året
  • Ingen bindningstid.
Binero Besök
Loopia 82kr
  • 50 GB trafik i månaden.
  • Support 365 dagar
  • Daglig säkerhetskopiering.
Loopia Besök
One.com 11kr
  • Marknadens lägsta priser
  • Cloud Drive
  • Support 365 dagar om året
One Besök

Vad är Drupal?

Drupal är et utvecklingsplattform baserad på PHP som erbjuder funktionalitet långt utöver vanliga CMS. Med hjälp av Drupal kan du enkelt skapa allt från en privat blogg till en flersidig sofistikerad webbplats med ett stort antal tilläggsfunktioner och program. Drupal är dessutom mycket användarvänligt och kräver inga kunskaper i programmering, inte ens i grundläggande html. Om du bara klarar av att skicka e-post så klarar du även av att lägga till, redigera och hantera innehållet på din Drupal-baserade webbsajt.

Moduler och teman

Med hjälp av Drupal på webbhotellet får du tillgång till hundratals teman och program och du kan enkelt skapa en både proffsig och unik webbplats.  Eftersom det finns så många olika teman att välja från finns det inga skäl att betala en webbutvecklare eller designer för att bygga och designa din sajt. Drupal levereras också med över 6000 moduler som låter användaren arrangera och publicera och en mängd olika media, inklusive bilder, video, bloggar, enkäter, podcaster eller statistik, till sin webbsajt. Ett enastående exempel är Vita husets officiella webbplats, som är baserad på Drupal. Där uppdateras webbplatsen hela tiden med pressreleaser, bilder och videor om presidentens och hans administrations politik och åtgärder. Så om du vill att ditt företag snabbt ska kunna uppdatera nyheter och funktioner på er webbplats, är Drupal helt klart ett av de alternativ du bör överväga.

Drupal: Ett Open Source-CMS

En av de viktigaste aspekterna är att Drupal är Open Source och att det är kompatibelt med så manga olika funktioner. Det finns även ett stort Drupal-community på där du kan få support och tillgång till gratisuppdateringar, och antalet tilläggsfunktioner växer hela tiden. Och om du själv är webbutvecklare kan du enkelt dela med dig av dina program via Drupals community. 

Oops!

You have already voted today.

Come back in 24h!