• Hem
  • > Professionella Webbhotell

Professionella Webbhotell

Det finns tusentals webbhotell på nätet, av en mängd olika typer, och för en nybliven webmaster kan det vara knepigt att skilja proffsen från amatörerna (de där som har "serverhallen" i källaren). Vanligen kan du se skillnad genom att titta på vilka funktioner son ingår de paket de erbjuder, vilken typ av teknik de använder, hur effektivt deras kundtjänst fungerar, liksom på ett antal andra faktorer.  Att undersöka en stor mängd olika webbhotell tar dock ganska mycket tid i anspråk och för att spara tid åt dig har vi jämfört ett stort antal webbhotell, där vi sållar agnarna från vetet och amatörerna från de professionella webbhotellen. Nedan presenterar vi en lista med de absolut proffsigaste Internet-leverantörerna.

Webbhotell Pris Skäl att köpa Betyg Recension Besök
Binero 69kr
  • 45 dagars öppet köp.
  • Support 365 dagar om året
  • Ingen bindningstid.
Binero Besök
Loopia 82kr
  • 50 GB trafik i månaden.
  • Support 365 dagar
  • Daglig säkerhetskopiering.
Loopia Besök
One.com 11kr
  • Marknadens lägsta priser
  • Cloud Drive
  • Support 365 dagar om året
One Besök

Så här hittar du ett professionellt webbhotell

Du hittar ett webbhotell för proffsbruk på ungefär samma sätt som du söker rätt på ett pålitligt webbhotell. Det enklaste sättet är att läsa recensioner av olika webbhotell, och på sätt få mer information om företagen. Ta reda på om supporten har öppet dygnet runt och året runt, om de erbjuder en välrenommerad kontrollpanel som till exempel cPanel eller Plesk, om de erbjuder One-Click-installation för SimpleScripts som Joomla, WordPress och Drupal, och om de erbjuder minst 30 dagars öppet köp.

EN av de mest påtagliga skillnaderna mellan proffs och amatörer är att proffsen alltid tydligt deklarerar vilka tekniker de använder sig av. De talar om vilka typer av servrar de använder, vilken infrastruktur deras datacenter har och vilka säkerhetsåtgärder de vidtar. Detta gör de därför att de inser att deras presumtiva kunder kräver ett stabilt webbhotell de kan känna sig trygga med, med ett säkert datacenter, dygnet runt-bevakning, uppgraderade brandväggar och andra åtgärder, som gör att de kan garantera en upptid på 99,9%.

När du väl hittat ditt webbhotell

När du väl fått tag i ett professionellt företag kan du lägga din tid på att förbättra den webbplats du ansvarar för. Ditt webbhotell erbjuder även här hjälp, eftersom alla seriösa företag erbjuder ett stort antal informativa artiklar om hur du kan förbättra design, innehåll och layout för din webbplats. Du hittar hundratals mallar att välja från, med vars hjälp du kan få din sajt att se mer professionell ut, samtidigt som den blir mer tilltalande för dina besökare. 

Oops!

You have already voted today.

Come back in 24h!