• Hem
  • > Billiga webbhotell

Billiga webbhotell

Det finns gott om webbhotell som erbjuder billiga hosting-tjänster utan att för den skull kompromissa med servicen. Du kan enkelt hitta pakettjänster för så lite som 50 kronor i månaden, och en del webbhotell erbjuder ännu lägre priser. De billigaste webbhotelltjänsterna erbjuder ofta samma förmåner som betydligt dyrare lösningar, som t.ex. obegränsad bandbredd, lagringsutrymme, domäner och så många e-postadresser du vill. Vi har jämfört ett stort antal billiga webbhotell och presenterar de bästa i tabellen nedan.  

Webbhotell Pris Skäl att köpa Betyg Recension Besök
Binero 69kr
  • 45 dagars öppet köp.
  • Support 365 dagar om året
  • Ingen bindningstid.
Binero Besök
Loopia 82kr
  • 50 GB trafik i månaden.
  • Support 365 dagar
  • Daglig säkerhetskopiering.
Loopia Besök
One.com 11kr
  • Marknadens lägsta priser
  • Cloud Drive
  • Support 365 dagar om året
One Besök

Dyrare behöver inte betyda bättre

Fram tills för några år sedan bestod webbhotell-marknaden av ett fåtal aktörer med klart begränsade resurser i fråga om lagringsutrymme och bandbredd, vilket gjorde dessa tjänster dyra. Idag är antalet aktörer desto fler och bandbredd och lagring har blivit betydligt billigare, vilket har inneburit att utbudet av billiga och bra webhosting-företag har ökat exponentiellt. Många webmasters inser inte att deras webbplats klarar sig utmärkt med en vanlig webbhotell-tjänst där flera användare delar på en server. Många tror att de måste lägga stora pengar för att få tillgång till ett stort lagringsutrymme, hög bandbredd och 99,9% upptid. Men så är inte längre fallet.  På dagens marknad är konkurrensen hård och många webbhotell erbjuder nu billiga lösningar med samma resurser som för några år sedan endast levererades med mycket dyrare pakettjänster. Du kan enkelt hitta lösningar med obegränsat bredband och lagringsutrymme till en låg penning, inklusive med ett gratis domännamn eller gratis överföring av en befintlig domän.

Hur kan jag sänka mina kostnader för hosting-tjänster?

Långa kontrakt
Ett annat sätt att sänka kostnaden för hosting är att teckna kontrakt för längre tidperioder. Om du är nöjd med ditt webhosting-företag så finns ingen anledning att inte teckna ett längre kontrakt på 12, 24 eller 36 månader. Ju längre kontraktstid, desto lägre månadskostnad.

Ta reda på vilken typ av lösning du verkligen behöver
Gör en inventering av dina behov så du vet vilken typ av lösning du behöver. Skälet till att en delad server blir så mycket billigare är att du delar den med andra av webbhotellets kunder. Om du har ett litet eller medelstort företag med kanske bara en webbsajt och en blogg så är det definitivt allt du behöver. Det finns ingen anledning att köpa en dedikerad server eller VPS (virtuell privat server). Genom att välja en webbhotell -lösning med delad server sparar du massor av pengar som du kan använda till vettigare saker.

 

Oops!

You have already voted today.

Come back in 24h!